Balkenende bij herdenking 500 jaar Calvijn

01 juni 2009
Balkenende bij herdenking 500 jaar Calvijn

DORDRECHT - Minister-president Jan Peter Balkenende was zaterdag 30 mei 2009 één van de sprekers tijdens de Nationale Herdenkingsbijeenkomst 500 jaar Calvijn in de Grote Kerk in Dordrecht.

De bijeenkomst is het hoogtepunt van het Calvijnjaar. Calvijn werd op 10 juli 1509 in de Franse stad Navon geboren. De Protestantse Kerk herdenkt de kerkhervormer, op wiens gedachtegoed de grootste protestantse kerken in Nederland zich baseren, dit jaar zeer uitgebreid.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.