Skimapparatuur in beslag genomen, drie verdachten aangehouden

02 juni 2009

DORDRECHT - In de vroege morgen van dinsdag 2 juni heeft de politie drie mannen van 26, 28 en 30 uit Amsterdam aangehouden op de A-16 ter hoogte van Dordrecht. Agenten controleerden rond 05.00 uur een Engels voertuig met de drie inzittenden waarbij op de achterbank een schoudertas werd aangetroffen.

In de tas zat een metalen plaat van een pin- of betaalautomaat met aan de achterkant diverse zelfgesoldeerde snoertjes en sensoren. Ook troffen de agenten een plamuurmes en een metalen strip om de plaat te bevestigen aan. Naast de tas werden eveneens  onder andere diverse telefoons, een navigatiesysteem, USBsticks en simkaarten in beslag genomen. De auto werd na onderzoek meegenomen voor technisch onderzoek. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.