Man steelt bier en wordt aangehouden

03 juni 2009

DORDRECHT - Onopvallend surveillerende politieagenten hebben op dinsdagmorgen 2 juni een 55-jarige man en veelpleger uit Dordrecht aangehouden. Dit gebeurde in een supermarkt aan de Voorstraat. De man pakte twee blikken bier uit het schap en stopte dit in zijn mandje. De agenten zagen vervolgens dat hij beide blikken in zijn jas stopte en langs de rij voor de kassa de winkel uit wilde lopen. De man werd voor de winkel ingerekend en overgebracht naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld en wordt vandaag voorgeleid.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.