Opening groene ontmoetingsplek voor en door jongeren

04 juni 2009

DORDRECHT - Op vrijdag 5 juni 2009 om 12.00 uur, opent J.H. Lagendijk, wethouder Jeugd en Jongeren een ‘groene’ jongeren ontmoetingsplek bij het Wellantcollege aan de Groenezoom.

De ontmoetingsplek is ontworpen en aangelegd door zes VMBO studentes van deze school. Chantal Roeters, Iris Meijer, Christa van der Nat, Celeste Koopmans, Michelle Wagemakers en Amy Pol kregen de opdracht om zelf een prestatie uit te kiezen en uit te voeren. Het resultaat is een u-vormige tribune waar jongeren lekker op kunnen zitten. De tribune wordt overkapt door twee bomen. Bij het project kregen zij ondersteuning van de Stichting wAarde en de gemeente.

Stichting Waarde is een denktank binnen de natuur- en milieubeweging. Zie ook: www.waarde.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.