Twee aanhoudingen

05 juni 2009

DORDRECHT -  Twee mannen van 19 jaar uit Dordrecht en Rotterdam zijn aangehouden, Een 18-jarige vrouw uit Dordrecht meldde op donderdagavond 4 juni 2009 dat twee jongens haar hadden lastiggevallen.

Dat gebeurde op de Kloostertuin in Dordrecht. De vrouw vertelde dat zij daar was en in ieder geval een van de verdachten haar onzedelijk betastte. Een agent zag de verdachten lopen op het Statenplein en hield de twee aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.