Gereedschap gestolen

08 juni 2009

DORDRECHT - Op een bouwterrein aan de Overkampweg zijn gereedschappen en stroomkabels gestolen. Dit gebeurde afgelopen weekend op het bouwterrein van het zwembad aan de Overkampweg.

Nadat van twee containers de sloten waren vernield werden daaruit diverse soorten gereedschap en stroomkabels gestolen. Men kon op het bouwterrein komen nadat een hek werd opengeknipt. Personeel van de Unit Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.