Na vlucht aangehouden

08 juni 2009

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht is bij de Crayensteynstraat in Dordrecht aangehouden. Politiemensen wilden de autobestuurder op zondag 7 juni 2009 rond 02.30 uur controleren.

Dat was bij de stoplichten op de Krommedijk. Nadat de man zijn motor uitzette stapte hij uit en rende weg. Politiemensen gingen achter hem aan. Uiteindelijk hield een politieman met hulp van zijn politiehond de verdachte aan. De agenten namen hem mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.