In slaap gevallen

08 juni 2009

DORDRECHT - Een 38-jarige automobilist uit Oosterhout heeft een aanrijding gehad doordat hij in slaap gevallen was. Hij reed op zaterdag 6 juni 2009 rond 03.45 uur over de rijksweg A16 bij Dordrecht.

De man verklaarde dat hij achter het stuur in slaap viel. Op het moment dat hij wakker schrok was het te laat. Zijn auto botste tegen de achterkant van het voertuig voor hem. Hierbij raakte de auto ook de vangrail. De 38-jarige raakte gewond aan zijn schouder. Een arts nam een bloedproef om te onderzoeken of de bestuurder soms een te hoog promillage had door alcoholgebruik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.