Gestolen fietsen op de Vest en de Johan de Wittstraat

09 juni 2009

DORDRECHT - De politie heeft op maandagmiddag 8 juni een 52-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Vest. Hij bleek na controle op een gestolen fiets te rijden. De tweewieler werd in 2005 gestolen in de Nicolaasstraat. De rechtmatige eigenaar deed hiervan destijds aangifte. De aangehouden man verklaarde de fiets op een rommelmarkt gekocht te hebben. Hij deed afstand van de fiets, de rechtmatige eigenaar zal ingelicht worden.

DORDRECHT – Een 16-jarige jongen is maandagmiddag 8 juni ook door de politie aangehouden wegens bezit van een gestolen fiets. De politie controleerde de tiener in de Johan de Wittstraat vanwege het feit dat hij een tweewieler zonder origineel ringslot bij zich had. De fiets bleek in 1997 te zijn gestolen. De knul gaf aan dat hij de fiets van familie had gekregen. Hij werd na het afleggen van een verklaring thuisgebracht.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.