Beschonken en zonder rijbewijs achter het stuur

09 juni 2009

DORDRECHT - Een 25-jarige beschonken man zonder rijbewijs is in de nacht van maandag 8 juni op dinsdag 9 juni door de politie aangehouden in de Generaal SH Spoorstraat.  Een alerte getuige meldde de politie dat de automobilist slingerend over de N3 reed. Hij werd in Dordrecht in eerdergenoemde straat getraceerd waar hij bij het parkeren tegen de trekhaak van de geparkeerde auto voor hem reed.

Het voertuig zelf was al flink beschadigd. Vermoedelijk was hij eerder tegen de vangrail gebotst. De bestuurder was zeer wankel en niet in staat om te blazen. Hij probeerde nog rennend weg te komen van de politie maar ging daarbij onderuit en werd alsnog ingerekend. Op het bureau blies de verdachte wel goed en kwam er een promillage uit van 1,3 (570 promille). Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.