Winkeldieven op heterdaad betrapt

10 juni 2009

DORDRECHT - Dinsdagmiddag 9 juni zijn een 36-jarige man en een 34-jarige man uit Gilze aangehouden voor winkeldiefstal. De twee wilden hun slag slaan op de kledingafdeling van een warenhuis aan de Voorstraat. De beide mannen pakten kleding uit verschillende rekken en deden deze in een speciaal geprepareerde rugzak, waarna ze de winkel verlieten zonder  te betalen. Twee agenten in burger zagen de mannen tijdens hun strooptocht in de winkel aan het werk en konden ze op straat aanhouden. De winkeldieven zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.