Vernieling ruit Anna Paulownstraat

12 juni 2009

DORDRECHT - Een 50-jarige vrouw uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden na vernieling van een ruit. Dit gebeurde op vrijdagochtend 12 juni 2009 omstreeks 02.30 uur in de Anna Paulownastraat.

De vrouw, die onder invloed van drank was, vernielde een ruit van de woning van een vriend. De vrouw was bij die vriend op bezoek. Toen ze naar buiten liep en op straat begon te gillen deed de vriend de deur op slot omdat hij wilde gaan slapen. Kort daarop hoorde hij glasgerinkel. De vrouw is ingesloten en de politie maakt proces-verbaal op. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.