Diefstal brandblusser

12 juni 2009

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens diefstal van een brandblusser. Dit gebeurde op donderdagmiddag 11 juni 2009 omstreeks 15.15 uur bij een bedrijf aan de Singel. De man stal na een bezoek aan het bedrijf de brandblusser uit de hal. Toen hij merkte dat er gelijk gebeld werd door een medewerker zette hij de blusser buiten in de bosjes en liep vervolgens weg. Hij werd even later aangehouden. Hij is na verhoor in de loop van de avond heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.