Gestolen fiets op de Vondelstraat

15 juni 2009

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed. Dit gebeurde op maandagochtend 15 juni 2009 omstreeks 00.45 uur op de Vondelstraat.

Na controle bleek dat de fiets als gestolen stond gesignaleerd in de politieregio Haaglanden. De jongen verklaarde dat de fiets van zijn moeder was. Deze kwam naar het politiebureau en verklaarde dat zij de fiets had gekregen van een kennis. De jongen is na verhoor heengezonden. De vrouw deed afstand van de fiets. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.