Herrieschopper aangehouden

15 juni 2009

DORDRECHT - Vrijdagmiddag 12 juni is aan de PA Genestetstraat een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor openbare dronkenschap. De man stond die avond ter hoogte van het politiebureau aan de PA Genestetstraat luid te schreeuwen en te vloeken.

De agenten die op het bureau aan het werk waren, besloten de man aan te houden om op het politiebureau zijn roes uit te slapen. De man is de volgende ochtend in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.