Aanhouding na ruzie tussen vriend en ex-vriend

16 juni 2009

DORDRECHT - Maandagavond 16 juni vond aan het Van Eesterenplein een ruzie plaats tussen twee 32-jarige mannen uit Dordrecht.

De twee waren de nieuwe vriend en ex-vriend van een vrouw uit Dordrecht en troffen elkaar per toeval bij een winkelcentrum. De nieuwe vriend sloeg daarbij de ex-vriend in het gezicht, waarna hij er in zijn auto vandoor ging. Op basis van het kenteken kon de man later worden aangehouden aan de Vissersdijk Beneden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.