Autobekladder aangehouden

16 juni 2009

DORDRECHT - In de nacht van maandag 15 juni op dinsdag 16 juni is een 21-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het bekladden van auto’s.

De man had zich een week eerder met een stift uitgeleefd op vier auto’s die stonden geparkeerd aan de Haaswijkweg. De eigenaar van de auto’s had enkele bewakingscamera’s aan zijn woning hangen, waardoor de bekladding op beelden terug was te zien. Op basis van de camerabeelden kon de dader worden aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.