Jongens gezocht

18 juni 2009

DORDRECHT - De politie zoekt twee jongens die mogelijk getuigen waren van een aanrijding waarbij de veroorzaker doorreed. De aanrijding gebeurde op zondag 14 juni 2009 rond 02.55 uur in de Weissenbruchstraat in Dordrecht.

Een 33-jarige bewoner uit die straat had zijn auto in een parkeervak staan. Op een gegeven moment hoorde hij een klap en zag een auto de straat uitrijden. Zijn auto had links achter schade. Volgens een getuige liepen twee jongens in de straat waarvan helaas geen signalementen van bekend zijn. Deze jongens kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.