Woning overvallen

18 juni 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is in de late avond van 17 juni in Dordrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een woning aan de Rijksstraatweg. Ongeveer een half uur voor de aanhouding drongen meerdere personen een woning aan de Rijksstraatweg binnen, waar op dat moment meerdere mensen aanwezig waren. De aanwezigen werden bedreigd en er ontstond een schermutseling. De overvallers gingen daarop de woning uit waarna de politie werd gewaarschuwd.

Het is onbekend of de daders iets hebben buitgemaakt. Een zoektocht in de omgeving en een onderzoek in de woning werden direct opgestart. De aanhouding van de 18-jarige was het resultaat daarvan. De recherche is op dit moment nog volop in kaart aan het brengen wat er precies is gebeurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.