Winkeldiefstal uit wraak

19 juni 2009

DORDRECHT - Een 61-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op donderdagmiddag 18 juni 2009 omstreeks 16.45 uur in een winkel aan het Statenplein.

De man stal voor 40 euro spullen. Hij werd betrapt door een beveiligingsbeambte die hem overdroeg aan de politie. De man verklaarde dat hij de diefstal had gepleegd omdat hij enige tijd terug niet geholpen is toen hij een klacht had over een aankoop. Hij is na verhoor met een dagvaarding heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.