Matras in brand

22 juni 2009

DORDRECHT - Op maandagochtend 22 juni 2009 omstreeks 06.00 uur moesten brandweer en politie uitrukken voor een melding van een woningbrand aan het Nieuwkerksplein. Bleek dat er hevige rookontwikkeling was op de derde verdieping. 

De bewoners met een verstandelijke handicap die daar begeleid wonen waren allemaal uit hun woning De begeleidsters was wakker geworden van het brandalarm. Er had een matras in brand gestaan en daardoor was er een rookontwikkeling ontstaan. De brandweer kon na inspectie weer inrukken. De woning moest wel schoongemaakt en gelucht worden. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er raakte niemand gewond.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.