Winkeldief aangehouden in de Brederodestraat

22 juni 2009

DORDRECHT - Politie in burger heeft zaterdagmiddag 20 juni een notoire winkeldief aangehouden in de binnenstad van Dordrecht.

Bij een winkel in de Johan de Wittstraat had de 31-jarige Dordtenaar al meerdere keren kleding gestolen maar wist dan weg te komen op de fiets. Zaterdagmiddag echter niet. Hij werd in de smiezen gehouden door onopvallende agenten en kon na wederom een diefstal worden aangehouden in de Brederodestraat. Hij vier jassen gestolen. De man is ingesloten en de winkeleigenaar heeft aangifte gedaan.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.