Dief ontmaskerd op verjaardag

22 juni 2009

DORDRECHT - Een 20-jarige vrouw uit Dordrecht is zaterdagavond 20 juni door de politie aangehouden op verdenking van diefstal en bedreiging. De vrouw was op een verjaardag bij iemand in een woning aan de Zuidendijk toen er vermoedens rezen dat zij goederen van een aantal aanwezigen had gestolen. Dit kwam naar voren toen een aantal verjaardagsgasten spullen misten.  Na confrontatie bleek de 20-jarige de verdachte te zijn. Ze wilde de inhoud van haar tas niet aan de jarige laten zien, uitte bedreigingen naar de aanwezigen en ging ervandoor.

De tas werd afgepakt en hier bleken inderdaad spullen van anderen in te zitten waaronder een portemonnee, camera en mobiele telefoon. De politie werd ingeschakeld die de gevluchte dame op de  Jan Vethkade aanhield en mee naar het politiebureau nam. Na een nacht cel werd ze op zondag 21 juni weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De gestolen goederen zijn weer terug bij de rechtmatige eigenaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.