Eigenaar-bestuurder donkerblauwe lesauto gezocht

22 juni 2009

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 20 juni omstreeks 13.25 uur heeft op de kruising Viottakade/ Frans Lebretlaan een bijna-aanrijding plaatsgehad. De politie is op zoek naar de eigenaar van de donkerblauwe lesauto die bij de bijna-aanrijding doorreed terwijl een motorfietser gewond raakte.

Een 67-jarige motorrijder uit Dordrecht reed over de Viottakade in de richting van de Zuidendijk.  Bij de kruising met de Frans Lebretlaan zag hij er een lesauto over de Frans Lebretlaan  de Viottakade naderde. De bestuurder van de lesauto naderde de kruising zonder vaart te minderen, waardoor de motorrijder een noodstop moest maken om een aanrijding te voorkomen. Hij viel op de grond en liep letsel in zijn gezicht op en een beenbreuk. De bestuurder van de lesauto reed door zonder te stoppen. De motorrijder is voornemens aangifte te doen.


Getuigen van de bijna-aanrijding worden verzocht zich te melden bij de politie. De eigenaar van de lesauto of de bestuurder die zich herkent in bovenstaand verhaal wordt eveneens verzocht zich bekend te maken. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.