Aangehouden na vernieling ruit

22 juni 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag 19 juni op zaterdag 20 juni twee jongens van 16 en 17 jaar uit Dordrecht aangehouden. Ze worden verdacht van vernieling van een ruit van een voordeur van een woning aan de Gravensingel.

De bewoner van het huis werd wakker van de knullen en was vervolgens getuige van het feit dat ze zijn voordeur vernielden. Hij zag hen weglopen richting de Acaciastraat en alarmeerde de politie. Tevens deed de man aangifte. Beiden werden getraceerd en meegenomen naar het bureau. Daar werden ze verhoord. Ze verklaarden onder invloed van drank te zijn geweest. Inmiddels zijn de twee weer thuis. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.