Vrouw bekogeld met ei vanuit auto

23 juni 2009

DORDRECHT -Een 56-jarige vrouw uit Dordrecht liep dinsdagsvond 22 juni met haar man over het fietspad langs de Provinciale weg toen een personenauto passeerde en zij plots een harde klap voelde in haar nek.

Aanvankelijk dacht ze dat de harde klap afkomstig was van een steen, maar het bleek om een ei te gaan dat uit de auto naar de vrouw was gegooid. De vrouw hield er een pijnlijke rode plek en besmeurde kleding aan over. Ze heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.