Vreemd bezoek op feestje

23 juni 2009

DORDRECHT -Dinsdagavond 22 juni vierde een 38-jarige man een feestje in zijn woning aan de Beinemastraat, toen opeens een onbekende vrouw bij hem in de gang stond.

Ze was door de voordeur, die open stond voor de gasten, binnengekomen. Toen de man de vrouw vroeg wat ze kwam doen, ging ze er vandoor. Omdat de man het niet vertrouwde, ging hij de vrouw met zijn buurman achterna en belde in tussen de politie. Deze trof de vrouw ter hoogte van de Noordendijk aan. Toen de vrouw geen legitimatie kon laten zien en naar vermoeden een valse naam opgaf, is de vrouw aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.