Supermarkt medewerkster gewond bij aanhouden winkeldief

23 juni 2009

DORDRECHT -Op maandagmiddag 22 juni is een 43-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw was boodschappen aan het doen bij een supermarkt aan de Brouwersdijk, toen een medewerkster zag dat de vrouw bij de kassa niet al haar boodschappen afrekende.

Toen de vrouw de winkel wilde verlaten werd ze aangesproken door een medewerker met de vraag in haar tas te mogen kijken. De vrouw begon hierop te schreeuwen, weigerde haar medewerking en wilde hierop wegrennen. Ze werd echter tegengehouden door het winkelpersoneel, waarbij de vrouw zich zo hevig verzette dat er een worsteling ontstond met meerdere medewerkers. Een medewerkster, een 46-jarige vrouw uit Dordrecht, kwam daarbij zo hard ten val dat ze per ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht waar bleek dat zij haar enkel had gebroken en haar achillespees was afgescheurd. De politie, die door het winkelpersoneel gebeld was, heeft de vrouw aangehouden en meegenomen naar het bureau. De vrouw is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.