Winkeldief op de vlucht op gestolen schoenen

23 juni 2009

DORDRECHT -Een 39-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde opmaandagmiddag 22 juni 2009 in een winkel op het Statenplein. De man liep met nieuwe sportschoenen van 99 euro de winkel uit. Toen het alarm afging zette hij het op een lopen. De sportschoenen hielpen hem niet want hij werd na een korte achtervolging door een medewerker aangehouden.

Hij is overgedragen aan de politie. De man is ingesloten en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij later op de avond in vrijheid gesteld. Hij krijgt een dagvaarding uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.