Vierde verdachte aangehouden in zaak woning overval

23 juni 2009

DORDRECHT -In het onderzoek naar de overval op een woning aan de Rijksstraatweg op 17 juni is op 23 juni een vierde verdachte aangehouden: een 18-jarige man uit Dordrecht. Net als de eerder aangehouden verdachten wordt hij verdacht van betrokkenheid bij de overval. Op de bewuste avond drongen meerdere mannen de woning binnen. Na een schermutseling met mensen binnen het pand verlieten zij - zonder buit - de woning . De inmiddels gewaarschuwde politie hield direct de eerste verdachte aan. In de dagen erna kwamen nummer twee en drie aan de beurt. De verdachte is voor verhoor ingesloten. De politie verwacht niet nog meer aanhoudingen, maar zet het onderzoek wel voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.