Inbrekerswerktuig aangetroffen: mannen aangehouden

24 juni 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 22 en 24 jaar uit Litouwen zijn op dinsdagavond aangehouden op het station van Dordrecht. De mannen reisden met de trein zonder kaartje.

De politie wilde hen daarom een boete geven, maar de mannen konden zich niet legitimeren. Ook het betalen van de boete bleek een probleem. In de tas van een van de mannen troffen agenten vervolgens ook nog inbrekerswerktuig en twee navigatiesystemen met autoladers en parfum aan. Deze zijn in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.