Bewoner blust brand zelf

25 juni 2009

DORDRECHT -  In een woning aan het Aletta Jacobs-erf heeft woensdagmiddag 24 juni kort brand gewoed. Deze ontstond doordat een gasbrander die de bewoner wilde gebruiken tijdens bij het klussen, lekte. Bij het ontsteken van de brander ging die niet meer uit.

Er ontstond een brandje in de slaapkamer dat de bewoner zelf bluste. De brandweer bluste na en inspecteerde en ventileerde de woning. Ambulancepersoneel kwam om de bewoners te onderzoeken aangezien zij rook in hadden geademd. Gelukkig hadden zij geen aanhoudende klachten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.