Flat vol rook

25 juni 2009

DORDRECHT – Een pannetje met vlees dat te lang op het vuur heeft gestaan, heeft er woensdagavond 24 juni in een flat in de Frank van der Goesstraat voor gezorgd dat deze vol rook kwam te staan.

Een bewoner was terwijl het pannetje op het vuur stond in slaap gevallen. De brandweer kwam er aan te pas. Die controleerde de woning en ventileerde de flat. Na ventilatie konden alle bewoners weer terug hun huis in. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.