Vechtpartij tussen twee vrouwen op het Oldenbarneveltplein

29 juni 2009

DORDRECHT - Twee vrouwen van 21 en 40 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden nadat ze in gevecht waren geraakt. Dit gebeurde op zondagavond 28 juni 2009 omstreeks 21.15 uur op het van Oldenbarneveltplein.

Er vielen over en weer klappen en er werd met een fles gegooid.  Bleek dat de vechtpartij was ontstaan nadat de 40-jarige vrouw iets had gezegd over de vriend van de 21-jarige. Beide vrouwen zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.