Gestolen fiets op de Spuiboulevard

29 juni 2009

DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is door de politie aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed. Dit gebeurde op zondagmiddag 28 juni 2009 omstreeks 17.00 uur op de Spuiboulevard.

De jongen reed op een damesfiets waarvan het slot was verwijderd.  Na controle bleek dat de fiets als gestolen stond gesignaleerd voor de politie Zeeland. De fiets was door zijn vader op internet gekocht. De jongen is na verhoor heengezonden. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.