Diefstal vaartuig, 1 verdachte aangehouden

29 juni 2009

DORDRECHT - Aan het Eb is in de nacht van zaterdag op zondag 28 juni rond 06.00 uur een buitenboordmotor gestolen. De politie kreeg van een getuige een melding waarna de locatie via de Tijpoort werd benaderd. Op het moment dat de surveillerende agenten in de buurt kwamen, renden twee personen weg. Na een korte achtervolging werd 1 van de verdachten aangehouden: een 24-jarige man uit Dordrecht. In de omgeving werd vervolgens een grote zoekslag gemaakt, dit leverde geen twee verdachte op. De eigenaar van de buitenboordmotor heeft aangifte gedaan. De politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.