Drie verdachten aangehouden na overlast en vernieling

29 juni 2009

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 27 juni heeft de politie drie mannen van 17,18 en 19 jaar uit Dordrecht aangehouden.

De drie zorgden voor luidruchtige overlast. Een getuige belde de politie om dit door te geven waarna een andere buurtbewoner aangaf dat er een schutting was vernield. Toen de politie arriveerde werden de verdachten gesommeerd stil te staan. Twee van hen reageerden daarop, de 19-jarige man rende weg. Een ingezette diensthond achtervolgde de verdachte en beet hem in zijn been. De man werd door ambulancepersoneel behandeld aan de beten. De drie zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.