Hasj tegen autoraam

30 juni 2009

DORDRECHT - Een  Fransman van 27 jaar en een Fransman waarvan de identiteit nog moet worden vastgesteld zijn door politieagenten aangehouden na een achtervolging. Dit gebeurde op maandagavond 29 juni 2009 op de Rijksweg A16.

Politieagenten gaven de auto van de Fransen rijdend in de richting Breda een stopteken.  Dit werd echter genegeerd. De Fransen gingen er vandoor en reden via de N3 de Rijksweg A16 op in de richting Rotterdam. Daar zagen agenten dat er een plak hasj uit het raam werd gegooid. De auto werd uiteindelijk klem gereden en de  verdachten aangehouden. In de auto troffen de agenten  een aantal zakjes henneptoppen aan. Tevens werd een boodschappentas met daarin wit poeder aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen wat dit voor stof is. De beide verdachten zijn ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.