Aanrijding twee fietsers

30 juni 2009

DORDRECHT - Een 60-jarige man en de 22-jarige vrouw, bedien uit Dordrecht, zijn gewond geraakt toen ze  met hun fietsen in botsing kwamen. Dit gebeurde op maandagavond 29 juni 2009 omstreeks 20.15 uur op de Berkenhof.

De vrouw kwam vanuit de Berkenhof rijden en gaf geen voorrang aan de man die op zijn racefiets over het fietspad reed.  Beiden kwamen ten val en kwamen op het wegdek terecht. De vrouw had last van haar been en schouder en de man had last van zijn nek. Ze zijn beiden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.