Mishandeling ex werkgever

30 juni 2009

DORDRECHT - Een 26-jarige man uit Zwijndrecht is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling van zijn ex werkgever.

Dit gebeurde op maandagmiddag 29 juni 2009 omstreeks 13.30 uur bij een bedrijf aan de Pieter Zeemanweg. De man was ontslagen en kwam praten met zijn ex werkgever. Tijdens het gesprek werd de verdachte kwaad. Hij duwde de 51-jarige ex werkgever uit Rotterdam van zijn stoel en trapte hem vervolgens in zijn buik. De verdachte is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.