Aanrijding met drie geparkeerde auto's

03 juli 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Op de Dokweg heeft op donderdagavond 2 juli rond 19.50 uur een aanrijding plaatsgevonden. Tijdens het rijden in de auto ontstond er tussen de bestuurder en zijn vrouw, een 29-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Oud-Beijerland, een woordenwisseling.

Tijdens de woordelijke ruzie reed de man de weg af en botste tegen drie geparkeerde auto’s. Deze liepen aan de voor- en achterzijde schade op. De auto van de bestuurder raakte door de aanrijding total-loss.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.