Wegwerkzaamheden aan de Rijksstraatweg

06 juli 2009

DORDRECHT - Rijkswaterstaat gaat het wegdek van een gedeelte van de Rijksstraatweg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Het werk vindt plaats in de nachten van 9 op 10 en van 10 op 11 juli. Het betreft het gedeelte tussen de kruising bij het Mercure hotel en de kruising met de N3. Dit is de oprit van de Rijksstraatweg naar de N3 toe.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur en 05.00 uur om de overlast tot een minimum te beperken. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden naar een latere datum verschoven. Hierover volgt dan tijdig meer informatie.

Omleiding
De gemeente Dordrecht stelt tijdens de werkzaamheden een alternatieve rijroute in. Vanaf de N3 kan het verkeer wel naar de bedrijventerreinen. Het verkeer komende vanaf de bedrijventerreinen Kil I en II wordt ter hoogte van het benzinestation bij het Mercure rechtsaf gestuurd, richting camping Bruggehof/Willemsdorp. Bij de bussluis van Kil III, die tijdelijk buiten gebruik zal zijn, kan men rechtsaf Kil III oprijden. Vervolgens over het bedrijventerrein via de Robijn, Heliotroopring en de Aquamarijnweg weer de N3 op. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.