Aanrijding snorfiets en auto aan de Brouwersdijk

06 juli 2009

DORDRECHT - Een snorfietsster is op zaterdagavond 4 juli tegen een auto opgereden. De auto stond geparkeerd aan de Brouwersdijk. De bestuurster van de auto, een 23-jarige vrouw uit Dordrecht, was uitgestapt en opende het portier.

De snorfietsster, een 17 jarige vrouw uit Dordrecht die kwam aanrijden, kon het portier niet meer ontwijken, waardoor zij en een 49-jarige vrouw uit Zwijndrecht die achterop zat, ten val kwamen. Beide vrouwen liepen daarbij schaafwonden op. De bijrijdster had tevens rugklachten en is naar het ziekenhuis gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.