Parkeerautomaatdief aangehouden

07 juli 2009

DORDRECHT - Een 32-jarige man uit Dordrecht is op 7 juli op de Burgemeester de Raadtsingel aangehouden. Agenten zagen de veelpleger rond 02.30 uur gebukt bij een parkeerautomaat zitten en vonden dat voldoende voor een praatje.

Van de automaat was een afdekkap verwijderd. De man bleek meerdere sleutels bij zich te hebben en in zijn buurt werd diverse gereedschappen gevonden. Mogelijk wilde de man de parkeerautomaat openbreken en de inhoud wegnemen. Op verdenking daarvan werd hij aangehouden en ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.