Onder de 16 jaar op bromfiets

09 juli 2009

DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is bekeurd omdat hij op een bromfiets reed terwijl hij nog geen 16 jaar is. Dit gebeurde op woensdagavond 8 juli 2009 omstreeks 19.45 uur op het fietspad van de Rondweg N3. 

Een  15-jarige jongen uit Dordrecht maakte zich aan hetzelfde feit schuldig en kreeg ook een bekeuring. Dit gebeurde omstreeks 21.15 uur op de Groenezoom. Voor deze jongen was het de tweede keer in twee weken dat hij een bekeuring kreeg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.