Inbraak schuur aan de Colorado

09 juli 2009

DORDRECHT - In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juli 2009 is ingebroken in een schuur aan de Colorado. Er werd een fiets, waspoeder en computerspellen gestolen. De aangever vond in de tuin een plastictas met daarin een paspoort van een 43-jarige man uit Sliedrecht.

Politieagenten gingen daarop naar de woning van de 43-jarige man en hielden hem aan. De verdachte, die een zogenaamde veelpleger is, is ingesloten en in verzekering gesteld. De verdachte ontkende de diefstal. Hij is na verhoor in de loop van donderdagmorgen 9 juli heengezonden. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.