Verdachte van mishandeling op de Noorderstraat aangehouden

13 juli 2009

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Dordrecht is op 13 juli op de Noorderstraat aangehouden. Hij zou op 31 mei 2009 een 16-jarige stadsgenoot in zijn  gezicht hebben geslagen.

De twee hadden ruzie over de relatie die de 16-jarige met een familielid van de verdachte heeft. De jongen deed aangifte, naar aanleiding waarvan de politie een onderzoek startte. De verdachte is ingesloten en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.