Dronken man rijdt tegen lantaarnpaal

14 juli 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Een 26-jarige dronken automobilist is in de nacht van maandag op dinsdag 14 juli tegen een lichtmast gereden. De man afkomstig uit Polen reed met zijn auto op de Jagersweg toen hij de macht over het stuur verloor en tegen de lantaarnpaal reed.

Door de aanrijding liep de man letsel op aan zijn nek waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht. Uit onderzoek bleek dat de man ook nog openstaande boetes had staan . Bij de man is een bloedproef afgenomen in het ziekenhuis om te achterhalen hoeveel alcohol hij genuttigd heeft. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.