Verkeerskegels in brand gestoken

14 juli 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Onbekenden hebben op 13 juli op de H.F. Tollensstraat vier zogenaamde verkeerskegels in brand gestoken. De kegels stond in de open laadbak van een vrachtauto van een bedrijf dat op dat moment in die straat aanwezig was.

De chauffeur was daar om het wegdek te reinigen nadat dat besmeurd was met motorolie. Tijdens het reinigen raakten de kegels in brand. De vlammen doofden vanzelf, zodat de schade beperkt bleef tot de kegels en de laadbak. De politie heeft aangifte van brandstichting opgenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.