Dronken man aangehouden na conflict ex-vriendin

15 juli 2009

DORDRECHT - Een 38-jarige man uit Rotterdam is op dinsdagavond 14 juli aangehouden nadat hij overlast bezorgde bij een woning aan de Mauritsweg. De politie was gebeld omdat de man daar een conflict zou hebben met zijn 48-jarige ex-vriendin in haar woning.

De man die onder invloed was van alcohol,  werd gesommeerd de woning te verlaten, maar kwam steeds terug, waarbij hij veel stampei maakte en voorbijgangers en buurtbewoners lastigviel. Uiteindelijk werd de man aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.